maksiu, byłbym wdzięczny za zapaszek :wink:
SS, to już chyba stan, który nie przejdzie, dopóki się w tym temacie "nie dorobię" :szeroki_usmiech
A tak nawiasem mówiąc - pewnie bym jeszcze spał, ale obudził mnie bardzo realistyczny sen, w którym mój znajomy wziął ode mnie moją O1 dla swojej żony, a sam za dopłatą sprzedał mi coś z poniższego zdjęcia i powiem Wam, że w tym śnie byłem bardzo, bardzo niezadowolony z tej tranzakcji, a w zasadzie zły na to, że się na nią zgodziłem. Może to już naprawdę nawyki kapelusznika, ale ja jednak wolę Skodę niż Bawarczyka.
SS, to już chyba stan, który nie przejdzie, dopóki się w tym temacie "nie dorobię" :szeroki_usmiech
A tak nawiasem mówiąc - pewnie bym jeszcze spał, ale obudził mnie bardzo realistyczny sen, w którym mój znajomy wziął ode mnie moją O1 dla swojej żony, a sam za dopłatą sprzedał mi coś z poniższego zdjęcia i powiem Wam, że w tym śnie byłem bardzo, bardzo niezadowolony z tej tranzakcji, a w zasadzie zły na to, że się na nią zgodziłem. Może to już naprawdę nawyki kapelusznika, ale ja jednak wolę Skodę niż Bawarczyka.
z nieznanych przyczyn. Obecnie nie działa. Sprawdzałem już krańcówki w 3 drzwiach i w każdym są ok. Zimne luty zapobiegawczo polutowałem w każdym z 3 zamków. Został mi ostatni, ale na razie się nie zabieram bo nie wiem czy jest sens. Bo moim zdaniem jeśli to byłaby krańcówka w jakichś drzwiach to tylko w nich by się nie świeciło. A nie świeci się w żadnych. Poprawcie mnie jeśli się mylę. Czy za to jest odpowiedzialny moduł komfortu i można powiedzieć, że to jego wina? Czy ma ktoś schemat elektryczny do tego obwodu światła wewnętrznego zapalanego przy otwartych drzwiach?
(
Komentarz